Am luat nastere in 2014

Pe la sfarsitul lui 2013 ne-a venit o idee. Voiam demult sa o implementam dar a venit vremea sa si actionam. In 2014 am deschis usile restaurantului cu care astazi ne mandrim. Nu stiam daca ne place, nu cunosteam drumul si obstacolele ce aveau sa rasara, dar am plecat la drum cu mare incredere si energici. Rabdarea ne-a invatat ca oricum ar fi, noi chiar vrem sa o facem! Dupa ce a devenit un stil de viata, am stiut in sfarsit ca este pentru noi. Ce obiective am indeplinit?

Dincolo de usile de la intrare nu se afla doar un business ci mai degraba niste iubitori sinceri a lucrului facut si ai tuturor sprijinitorilor acestui lucru, adica voi :). Multumim ca sunteti alaturi de noi!

Despre preparatele noastre

Produsele noastre sunt preparate pe loc, din ingrediente proaspete pentru a va oferi intreaga savoare a preparatelor culinare. In cateva caracteristici, putem spune ca:

Nu vrem ca experienta voastra sa fie doar in text, va asteptam sa vedeti cu ochii vostri. Incercam sa livram preparatele in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai devreme ca produsul sa fie conform si foarte, foarte gustos. De regula timpul de asteptare variaza intre 35 - 40 minute in conditii normale iar cand suntem putin mai aglomerati mai adaugam ceva timp peste timpul standard.

Daca aveti sugestii, propuneri sau reclamatii cu sau despre un produs, va rugam sa ne scrieti in pagina de contact. Tot acolo asteptam si parerile voastre pozitive! Nu urmeaza decat sa va facem pofta: accesati meniul nostru din bara de navigare! :) Ceva, ceva sigur e pe placul vostru! Va asteptam cu drag sa incercati preparatele noastre!